Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

CEYHAN’IN MİNİKLERİ ANNELERİNE BİR SÜRPRİZ YAPTI

CEYHAN’IN MİNİKLERİ ANNELERİNE BİR SÜRPRİZ YAPTI

CEYHAN’IN MİNİKLERİ ANNELERİNE BİR SÜRPRİZ YAPTI

 

-3 KISI CEYHAN BELEDIYESI’NDEN ALTIN KAZANDI

 

Ceyhan Belediyesi Ceyhanli anneler ve çocuklari için ödüllü Anneler Günü etkinligi düzenledi. Annesi için bir resim çizip Ceyhan Belediyesi’ne gönderen minikler arasindan çekilis ile belirlenen 3 kisiye gram altin hediye edildi.

 Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; anneleri için çizdikleri resimleri gönderip çekilisle gram altin kazanan Hasan Eygi, Su Ülker ve Ayaz Savci‘yi evlerinde ziyaret ederek hediyelerini takdim etti, annelerinin Anneler Günü’nü kutladi.

 

Hediyelerini Baskan Erdem Evlerinde Takdim Etti

 

 Kazan 3 çocugun evlerini ziyaret eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Annesine bir sürpriz yapip resim çizen ve bize gönderen minikler arasindan çekilis ile belirledigimiz 3 yavrumuz anneleri için bizden gram altin kazandi. Çekilisimizi kazanan Hasan Eygi, Su Ülker, Ayaz Savci'yi yaptiklari resimler için tebrik ediyorum.  'Annene Bir Sürpriz Yap' etkinligimize katilan bütün yavrularimizin resimlerinin hepsi birbirinden güzeldi. Bu nedenle hediye verilecek 3 kisiyi çekilisle belirledik.  Kazanan yavrularimizi ve katilan herkesi tebrik ediyor, annelerinin Anneler Günü'nü kutluyorum” ifadelerini kullandi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli